Ja si e Shpëton Heroi Shqipëtar 73 Vjeçarin per Mrekulli nga Zjarri..!!

https://www.youtube.com/watch?v=CTq8WLpDOL4

Një person i paidentifikuar që mendohet e jet shqipëtar po cilësohet si hero, pasi që me rastin e djegies së një ndërtese, në Fresno të Kalifornisë, ka hyrë midis flakëve duke e shpëtuar një person që ndodhej brenda.
Me të parë ndërtesën në flakë, një grua me një foshnjë në dorë filloi të bërtiste duke thënë se babain e kishte brenda. Kështu, ky person u fut qetësisht në ndërtesë, e nxori babain e saj dhe pastaj u zhduk.“Duket se erdhi nga asgjëja”, kanë thënë dëshmitarët.
0

Comments

comments

AlbaniaVide The time is 34

Pjesa e PARE !

Ja si e Shpëton Heroi Shqipëtar 73 Vjeçarin per Mrekulli nga Zjarri..!!

Ja si e Shpëton Heroi Shqipëtar 73 Vjeçarin per Mrekulli nga Zjarri..!!

Ja si e Shpëton Heroi Shqipëtar 73 Vjeçarin per Mrekulli nga Zjarri..!!

Ja si e Shpëton Heroi Shqipëtar 73 Vjeçarin per Mrekulli nga Zjarri..!!
ndodh.info Reviewed by Alma Abazi on . Ja si e Shpëton Heroi Shqipëtar 73 Vjeçarin per Mrekulli nga Zjarri..!! Ja si e Shpëton Heroi Shqipëtar 73 Vjeçarin per Mrekulli nga Zjarri..!! Rating: 4.5