Qëllon me pistoletë shokun për të provuar cilësinë e helmetës

https://www.youtube.com/watch?v=nLVv4RGC6kQ

Ruset njihen si nje popull qe jane gjithmone ne kerkim te adrenalines, edhe pse shpesh e gjejne ate te menyra te dhunshme.

Nje i tille eshte edhe rasti i meposhtem i dy te rinjeve, miq me njeri-tjetrin. Ata kane vendosur te provojne cilesine e nje helmete ushtarake. Pa u menduar dy here, njeri e vendos ate ne koke e tjetri nxjerr pistoleten dhe qellon.

Plumbi godet pjesen e perparme te helmetes, ben rrikoshet dhe largohet tej. Nga ajo qe shihet ne video duket se objektivi nuk ka pesuar demtime dhe helmeta eshte cilesore.

4922
-

Qëllon me pistoletë shokun për të provuar cilësinë e helmetës

Qëllon me pistoletë shokun për të provuar cilësinë e helmetës

Qëllon me pistoletë shokun për të provuar cilësinë e helmetës

Qëllon me pistoletë shokun për të provuar cilësinë e helmetës
<
AlbaniaVideosOnline The time is 16
VideoShqip.info Reviewed by Shqiptare Krasniqi on . Qëllon me pistoletë shokun për të provuar cilësinë e helmetës Qëllon me pistoletë shokun për të provuar cilësinë e helmetës Rating: 4.5
Vjen nga Shfaqen ne !